Εκδήλωση - αφιέρωμα στον Κώστα Βάρναλη

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κεφαλονιάς - Ιθάκης με αφορμή  την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των έργων του μαθητικού λογοτεχνικού διαγωνισμού από την Κριτική Επιτροπή θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εκδήλωση του Συνδέσμου και συγκεκριμένα:

Την εκδήλωση - αφιέρωμα στον Κώστα Βάρναλη, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 και ώρα 19.00, στην Αίθουσα της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας στο Αργοστόλι.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

● «Ο Κώστας Βάρναλης και το έργο του» Ματαράγκας Γιώργος , Φιλόλογος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

●«Λογοτεχνικός διαγωνισμός και δημιουργική γραφή- μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας » - Νεοφύτου Σοφία, Φιλόλογος & μαθητές/τριες του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου

● Αποτελέσματα του Μαθητικού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού των Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού - Απονομή Βραβείων & Επαίνων - Ανάγνωση Βραβευθέντων έργων - Απόδοση μελοποιημένων ποιημάτων μαθητών και του Κώστα Βάρναλη από μαθητές/ τριες.

 

Σε συνδιοργάνωση με τη Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…