Παρουσίαση του βιβλίου «Σαφάρι σημαίνει ταξίδι» της Εύης Ρούτουλα από την Ιόνιο Βιβλιοθήκη της ΕΕΕ

Το βιβλίο της Εφόρου της Ιονίου Βιβλιοθήκης, της νομικού και συγγραφέως Εύης Ρούτουλα «Σαφάρι σημαίνει ταξίδι», παρουσίασε η Ιόνιος Βιβλιοθήκη της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας στο café του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.

Πρόκειται για την πρώτη έκδοση βιβλίου από την Ένωση Επτανησίων Ελλάδας, με την οποία η Ιόνιος Βιβλιοθήκη κάνει το επόμενο βήμα, μετά την ψηφιοποίηση συγγραφικών έργων με πολιτιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον. Παρόντες για να τιμήσουν και να στηρίξουν τη νέα αυτή πρωτοβουλία, αρκετοί φίλοι των Επτανήσων και του βιβλίου, μέλη της Ένωσης, βιβλιόφιλοι, αλλά και αναγνωστικό κοινό που γνωρίζει τη συγγραφέα από τα προηγούμενα έργα της: Ταξιδεύοντας, Ο Άρχοντας της Μεσογείου, Μετρό Λονδίνου, επτά σταθμοί επτά ιστορίες, Ιστορικός Οδηγός Λονδίνου και περιχώρων, Στα μονοπάτια της Κριμαίας.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΕΕ Ελένη Κονοφάου, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε προορισμούς άγνωστους και μαγικούς μέσα από την πένα της συγγραφέως που ανέλαβε να «ζωντανέψει» για το κοινό ο ηθοποιός Δημήτρης Βερύκιος. Για το βιβλίο μίλησαν η Κάτια Κρεμαστούλη, βιβλιόφιλη και αναγνώστρια των έργων της συγγραφέως, και ο ιατρός και συγγραφέας Κοσμάς Μεγαλοκονόμος, ενώ η Εύη Ρούτουλα μοιράστηκε με το κοινό εμπειρίες από τα ταξίδια της και απάντησε σε ερωτήσεις. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Λυγερή Βικάτου.

Το «Σαφάρι σημαίνει ταξίδι» διατίθεται προς πώληση από την ιστοσελίδα της Ιονίου Βιβλιοθήκης της ΕΕΕ: www.ionianlibrary.gr

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…