Έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Κορφιάτικη Λαμπριά" στη Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Μ. Τρίτης, στην Πινακοθήκη του Δήμου η έκθεση φωτογραφίας «Κορφιάτικη Λαμπριά» με εκπληκτικές φωτογραφίες Κερκυραίων φωτογράφων, από τις εκδηλώσεις του Πάσχα.

Η έκθεση φωτογραφίας “Κορφιάτικη Λαμπριά” της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κέρκυρας και της Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας, εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Μ.Τρίτης  στην Πινακοθήκη του Δήμου Κέρκυρας από τις εκδηλώσεις του Πάσχα, στο πλαίσιο του "3ου Φωτο-Μαραθώνιου Κέρκυρας" και του 13ου Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών 2019, του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Παρουσιάζονται έργα των: Μάνθου Γιαννούλη, Σπύρου Κονοφάου, Ελπίδας Αρβανιτάκη, Κώστα Τριβυζά, Νίκου Γιοχάλα, Στέλιου Λαβράνου, Μάρκου Κυπριανού, Θανάση Τσουκαλά, Βασίλη Δουκάκη, Γιάννη Δρυ, Αποστολίας Τόπτση.

Φωτογραφία Βασίλη Δουκάκη
Πηγή: enimerosi.com

 

Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019, 19.00’  Αίθουσα Τέχνης

Διάρκεια έκθεσης: 23.4 – 5.5.2019

Ώρες επίσκεψης: 10:00’ - 16:00’ (εκτός Δευτέρας & αργιών)

Πληροφορίες: 26610 48690, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…