Συμμετοχές του εικαστικού Κώστα Ευαγγελάτου σε εκθέσεις του ΕΕΤΕ στην Αθήνα

Ο εικαστικός Κώστας Ευαγγελάτος συμμετέχει σε δύο μεγάλες εικαστικές διοργανώσεις του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος.

Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ.jpg

Η πρώτη είναι έκθεση γλυπτικής μελών του ΕΕΤΕ με ελεύθερο θέμα, η οποία θα παρουσιαστεί στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, Βασ. Σοφίας 22.
Τα γλυπτικά έργα 121 καλλιτεχνών θα εκτίθενται στον αύλειο χώρο του Μεγάρου της Δουκίσσης.
Η μεγάλη έκθεση θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 7 μ. μ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2019.
Η δεύτερη ομαδική έκθεση μελών του ΕΕΤΕ που θα συμμετέχει, έχει θέμα "Σκηνογραφία, ενδυματολογία, κόσμημα, μάσκες θεάτρου" και θα πραγματοποιηθεί από 9-29 Οκτωβρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα" του Δήμου Αθηναίων, Ηρακλειδών 66 στο Θησείο.
Οι ενδιαφέρουσες εκθέσεις θα πλαισιωθούν από ξεναγήσεις, ομιλίες και εργαστήρια.


Είσοδος ελεύθερη.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Διευθύντρια κα Ελένη Κονοφάου, η αρχισυντάκτρια κα Λυγερή Βικάτου και η συντακτική ομάδα του πολιτιστικού περιοδικού myEptanisa της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας εργάζονται αφιλοκερδώς για τη λειτουργία το,υ με επίκεντρο τα Επτάνησα και τις δράσεις των  επτανησίων σε παγκόσμια κλίμακα και ενημερώνουν ότι μπορείτε να αποστέλνετε δελτία τύπου, ανακοινώσεις, άρθρα κ.α. μέσω μηνυμάτων στις σελίδες που διατηρεί το περιοδικό στο διαδίκτυο (fb, twitter, pinterest, instagram) καθώς και μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι δημοσιεύσεις ακολουθούν την πολιτική της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας για προβολή, διάδοση και διατήρηση του επτανησιακού πολιτισμού σε κάθε μορφή και έκφανσή του μέσα από τον αθλητισμό, τη γαστρονομία, τα γράμματα, την επιστήμη, την ιστορία, τις τέχνες, τον τουρισμό και κάθε μέσο, πρόταση ή βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση ενισχύει τους σκοπούς της. Οι δημοσιεύσεις ακολουθούν τον κανονισμό του περιοδικού, σύμφωνα με τον οποίο αναρτούνται εκτός από τα νέα των Επτανήσων και άλλα παγκόσμιου ή πανελλήνιου ενδιαφέροντος, αποκλείοντας κείμενα με πολιτικό ή κομματικό περιεχόμενο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…