πριν από 6 χρόνια

Το θεατρικό παραμύθι «Πειρατές και Πριγκήπισσες» ζωντανεύει σε Αργοστόλι και Ληξούρι

Μια μαγική θεατρική παράσταση σας περιμένει με τις αγαπημένες σας πριγκίπισσες τη Σταχτοπούτα, τη Μικρή Γοργόνα, την Ωραία Κοιμωμένη και την Πεντάμορφη να συναντούν τους τρομερούς πειρατές σ’ ένα μακρινό νησί του Ειρηνικού στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν τον πρίγκιπα του παραμυθιού που το έσκασε από το παλάτι.



Άραγε θα τα καταφέρουν να ξεφύγουν από τους πειρατές που ψάχνουν να βρουν έναν πολύτιμο θησαυρό στο νησί και να πείσουν τον πρίγκιπα να γυρίσει πίσω;

Ετοιμαστείτε για ένα ξεκαρδιστικό κυνηγητό ανάμεσα σε πρίγκιπα, πριγκίπισσες και πειρατές μέσα στα αγαπημένα μας παραμύθια!

Η μαγεία των παραμυθιών, συναντά τη μαγική τρέλα της ζωής σε μια θεατρική παράσταση γεμάτη μουσική, χορό και τραγούδι με πρωταγωνιστές γνωστούς αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

Ένα απρόβλεπτο παραμύθι γεμάτο χιούμορ, που μας θυμίζει αυτά που πραγματικά αξίζουν!
Μην τη χάσετε.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ- ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΞΕΝΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ώρα: 21.00

ΛΗΞΟΥΡΙ- ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/8  Ώρα: 21.00


Τιμή εισιτηρίου:10€
Tιμή προπώλησης 8€

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…