Θεαματική επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το «Maestro» - Εντυπωσιακές εικόνες από Παξούς & Κέρκυρα!

Πολυμέσα

Από τα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας  στις 13/10/2022 του πολυαναμενόνου σήριαλ μυθοπλασίας «Maestro» και το πρώτο κεφάλαο «Clair De Lune», ξετυλίχτηκε η σκηνοθετική και σεναριακή ικανότητα του πολυτάλαντου Επτανήσιου δημιουργού Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που επέστρεψε μετά από 12 χρόνια απουσίας και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

 

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα και καθημερινότητα μέσα από μια ακολουθία συμβάντων, που εξελίσονται αναδεικνύοντας ανθρώπινους χαρακτήρες με ρεαλιστικά στοιχεία και στιγμές συγκίνησης, που προμηνύουν μια εκρηκτική έκβαση. Ένα καστ από ταλαντούχους ηθοποιούς ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες με τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας, θίγοντας ξεπερασμένα ζητήματα και ταμπού.

Τα πλάνα έχουν δουλευτεί αριστοτεχνικά και μας παραπέμπουν σε παραγωγές του Χόλιγουντ με μια κινηματογραφική οπτική που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μεγάλες διεθνείς παραγωγές. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πρωτοτυπεί και οι πρωταγωνιστές της σειράς - πλην του ίδου που υποδύεται τον Ορέστη – παίζουν με τα αληθινά τους ονόματα.

Οι εντυπωσιακές εικόνες από τους Παξούς και την Κέρκυρα, έκλεψαν τις καρδιές των τηλεθεατών που ανυπομονούν για την προβολή του 2ου επεισοδίου την ερχόμενη Πέμπτη στις 22:40 στο Mega και αναμένεται να ταξιδέψουν νοερά ξανά και ξανά στα πανέμορφα νησιά του Ιονίου  έως το τέλος της σειράς και κατά τη διάρκεια των εννέα επεισοδίων που θα διαρκέσει.

Όμως εκτός από το τηλεοπτικό ραντεβού - κάθε Πέμπτη στις 22:40- ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα δίνει ακόμη ένα. Το «Maestro» Podcast, το επίσημο podcast show παραγωγής ALTER EGO MEDIA, θα έρχεται αμέσως μετά το τέλος κάθε τηλεοπτικού επεισοδίου, με τον Χριστόφορο σε ρόλο podcaster και καλεσμένο τον ήρωα-αφηγητή του εκάστοτε επεισοδίου.

Μέσα από το «Maestro» Podcast οι fans της σειράς θα ακούνε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, θα μαθαίνουν μυστικά για την εξέλιξη της πλοκής ενώ τα επεισόδια θα ντύνονται από τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τα επεισόδια του podcast θα είναι διαθέσιμα στο Spotify, τα Apple και Google podcasts, ενώ θα γίνονται και stream μέσα από το Megatv.com.

Η εμφάνταστη δηιουργικότητα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη όμως δεν τελειώνει εδώ. Οι διαπραγματεύσεις με το Netflix που είχαν ξεκινήσει πριν από αρκετό χρονικό διάστημα, ώστε να ενταχθεί το «Maestro» στον κατάλογο της δημοφιλέστερης streaming πλατφόρμας  απέδωσαν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το Maestro θα διατεθεί στο Netflix μέσα στους επόμενους μήνες

 

Υπόθεση

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Χρηστίδης

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

 

 

Το myeptanisa εύχεται καλή επιτυχία στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και ευελπιστεί η θεαματική αυτή επιστροφή του στην τηλεόραση, να έχει συνέχεια. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…