πριν από 6 χρόνια

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Σταύρου Νιφοράτου

Πολυμέσα

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Σταύρου Νιφοράτου από την Heaven Music με τίτλο «Στη μέση της Ερμού» σε μουσική Νίκου Μερτζάνοκαι στίχους Άκη Δαβαράκη.

Το myEptanisa εύχεται στον Σταύρο Νιφοράτο Καλή επιτυχία!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ

Γεννήθηκε στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς. Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνώνανώτερα θεωρητικά (τάξη Στέλλας Μακρυγιάννη) και φωνητική/ορθοφωνία Σύγχρονου τραγουδιού με τη Φιλιώ Επιφανίου. Σπούδασε στο Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ecole Polytechnique Tours της Γαλλίας, ενώ είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου.

Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες-παραστάσεις σε χώρους όπως: Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, Passport, Passport Art, Cabaret Voltaire, Γεωπονική Σχολή Αθηνών, Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικών Ταινιών), Θέατρο “Βικτώρια”, Θέατρο “Απόλλων”, Θέατρο “Λιθογραφείον”, Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός». 

Έχει συνεργαστεί-συμπράξει σε παραστάσεις με τους καλλιτέχνες: Γεράσιμο Ανδρεάτο, Δημήτρη Μητσοτάκη, Αρετή Κοκκίνου, Νίκο Πλάτανο, Μέμη Σπυράτου.

Σημαντικές στιγμές στην καλλιτεχνική του πορεία, υπήρξαν η συμμετοχή του πέρυσι στη μουσική παράσταση «Το Πατάρι του Φλόκα» με τον Μανώλη Μητσιά, μια παράσταση – αναβίωση του ιστορικού παταριού του “Φλόκα” σε καλλιτεχνική επιμέλεια του παραγωγού Γιώργου Μακράκη, καθώς και η συμμετοχή του -κατόπιν επιλογής από τις ακροάσεις που προκήρυξε η ΕΛΣ-ως σολίστ, στο ανέβασμα του έργου του Μάνου Χατζιδάκι «Η εποχή της Μελισσάνθης», στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ, στο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

 

Πηγή: formiggart.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…