Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίων Νήσων στη Λευκάδα

Σε ένα μαγικό ταξίδι παρασύρθηκαν οι παρευρισκόμενοι στο Φουαγιέ του Ανοιχτού Θεάτρου Λευκάδας στο 4ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου. 


Πέντε παιδικές χορωδίες, από Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Παξούς και Λευκάδα, με συνολικά 200 παιδιά, ένωσαν τις «αγγελικές» τους φωνές και χάρισαν σε όλους τους παρευρισκόμενους μία μοναδική μουσική βραδιά.

Η Παιδική Χορωδία Ζακύνθου, η Παιδική Χορωδία Κέρκυρας, η Παιδική Χορωδία Δήμου Κεφαλονιάς, η Παιδική Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Παξών και η Παιδική Χορωδία Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας “Ορφεύς 1937” .

«Οι μελωδικές φωνές των συμμετεχόντων παιδικών χορωδιών, ένωσαν σε μία βραδιά όλο το Ιόνιο. Κατέπληξαν το κοινό και ερμήνευσαν, με κάθε επαγγελματισμό, με τη συνοδεία των ορχηστρών τους και την καθοδήγηση των μαέστρων, τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών από τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, που άγγιξαν τις ψυχές όλων μας.

Στο φινάλε της βραδιάς, οι χορωδίες ενώθηκαν, τραγούδησαν όλες μαζί, ενώ μετά την έκκληση των μαέστρων, συμμετείχε, τραγουδιστικά, με ιδιαίτερη συγκίνηση και το κοινό.

 

Το Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίου, διοργανώνεται κάθε χρόνο από την ΠΙΝ, σε διαφορετικό νησί του Ιονίου και του χρόνου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Κεφαλονιά.

Πηγή: aromalefkadas.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…