Εκμάθηση Επτανησιακών παραδοσιακών χορών σε πόλεις της Ελλάδας

 

Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδοσιακών Χορών «ΗΓΕΧΟΡΟΣ», με υψηλό το αίσθημα της ευαισθησίας στη διατήρηση και διάδοση της παράδοσης της χώρας μας, δημιουργεί τμήματα εκμάθησης επτανησιακών χορών, για παιδιά, έφηβους και ενήλικες (αρχαρίων και προχωρημένων) σε κεντρικές περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα:

-Τμήματα υποδομής & εκμάθησης επτανησιακών χορών
-Μουσικοχορευτικό τμήμα παραστάσεων
-Τμήμα ευρωπαϊκών χορών εποχής

Τα μαθήματα θα παραδίδονται από τις 10 Σεπτεμβρίου σε Αιγάλεω, Θρακομακεδόνες, Καλλιθέα, Παλλήνη και Πειραιά και σε περίπτωση ενδιαφέροντος σε κάθε κεντρική περιοχή της Ελλάδας με τη συμπλήρωση 20 ατόμων.

Περισσότερες πληροφορίες:
Γραμματεία ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τηλ.:2106017441/6946259240
Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
site:www.enosieptanision.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…