Κύκλος συναντήσεων με θέμα «Οι μάσκες, το σύμβολο του Καρναβαλιού» στην Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη

Η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη, ενόψει των Αποκριών και του Καρναβαλιού και με βάση το πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης «Κάθε μήνα έχει θέμα», έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με το Β΄ Νηπιαγωγείο Ληξουρίου και την εκπαιδευτικό κ. Διαμαντίνα Σταθάτου έναν κύκλο τεσσάρων συναντήσεων με μαθητές στο χώρο της Βιβλιοθήκης με θέμα «Οι μάσκες, το σύμβολο του Καρναβαλιού».

 

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2018. Οι επόμενες τρεις έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ, η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος «Κάθε μήνα έχει θέμα», έχει αρχίσει τις προετοιμασίες για το θέμα του Μαρτίου 2018, που είναι η Ποίηση. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…