πριν από 7 χρόνια

Χορός Ντόμινο στην Ζάκυνθο από το «Comitato Di Zante»

Ένα νεοσύστατο Σωματείο με την ονομασία «Comitato Di Zante», γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 στη Ζάκυνθο έχοντας δύο άξονες, την προβολή του νησιού εντός & εκτός Ελλάδας μέσω των δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιήσει κατά την διάρκεια του έτους, καθώς και η παροχή βοηθείας σε ευπαθής ομάδες του νησιού και όχι μόνο.


Η πρώτη παρουσία του Comitato Di Zante θα γίνει στο φετινό Ζακυνθινό Καρναβάλι, ξεκινώντας με το χορό στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, την αναβίωση του χορού του Ντόμινο και η συμμετοχή στη μεγάλη παρέλαση την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς με θέμα «Τα παιδιά των Λουλουδιών – Οι Χίπηδες».


Οι Χοροί θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Κόκκινου Βράχου στην Πλατεία Σολωμού στις 14/02 και 16/02 αντίστοιχα στις 22:00 το βράδυ.


Για πληροφορίες στο 6973796196 Πήλικας Κώστας (Πρόεδρος Σωματείου)


Καλό Καρναβάλι!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…