πριν από 5 χρόνια

Οι «8 λέξεις» και οι χίλιες εικόνες στο τρέιλερ της τηλεοπτικής σειράς του Ανδρέα Γεωργίου

Πολυμέσα

Οι «8 λέξεις» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου τράβηξαν το ενδιαφέρον μας από τα γυρίσματα έως και το επίσημο τρέιλερ της σειράς.

    

Ακόμα και αν δεν ανήκετε στους φανατικούς σίγουρα δε μπορείτε να μείνετε ασυγκίνητοι με τα πλάνα της Κέρκυρας και τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο αναδεικνύονται οι ομορφιές του νησιού.

Από σκηνοθετική σκοπιά η Κέρκυρα συνδυάστηκε αρμονικά με τα πλάνα της Ιταλίας που επίσης θα βρείτε στο σχεδόν τεσσάρων λεπτών βίντεο που αναρτήθηκε.

 

Η σειρά αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές, αφού πρόκειται για μια πολύ δυνατή ιστορία, που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα: Έρωτα, δράση, μια κατεστραμμένη σχέση ανάμεσα σε δύο αδέρφια, τον ένα κοινό έρωτα για μια γυναίκα, μια πολιτική καριέρα (που σίγουρα τραβά το ενδιαφέρον μας και λόγο των ημερών..  και πολύ μυστήριο!
 

Το κανάλι στο οποίο θα προβληθεί η σειρά δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, ενώ πρόσφατα  ο Κύπριος δημιουργός βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος τον ρώτησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και αν έχει συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος απάντησε : «Επειδή έχουν γραφτεί πολλά και με ρωτάνε, δεν έχουμε καταλήξει. Έχουμε πει ότι όταν τελειώσουμε το πιλοτικό επεισόδιο, θα το προτείνουμε στον Alpha. Μας έχει γίνει μία συγκεκριμένη πρόταση και τώρα θα επανέλθουμε», ήταν η απάντηση του Γεωργίου στον παρουσιαστή του Open TV.

 

 

Σε οποίο κανάλι και αν προβληθεί πάντως, ένα είναι σίγουρο, ότι θα κερδίσει όπως φαίνεται επάξια μια θέση στις σειρές που προβάλουν με τον πιο όμορφο τρόπο το νησί μας!

Πηγή: mykerkyra.com

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…