πριν από 7 χρόνια

Συνεργασία του Οργανισμού Special Olympics Hellas με το Δήμο Λευκάδας

Σύμφωνα με τη ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 στις 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για την έναρξη μιας πολύ σημαντικής συνεργασίας μας με τον Οργανισμό Special Olympics Hellas.

Πρόκειται για ετήσιο Προπονητικό Πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί στη Λευκάδα, δίνοντας τη δυνατότητα και την ευκαιρία σε πολλά παιδιά – άτομα με νοητική υστέρηση, αναπτυξιακές διαταραχές, σύνδρομα ή άλλες συναφείς αναπηρίες της περιοχής μας να έχουν μια μοναδική εμπειρία συμμετοχής σε προπονήσεις, αγώνες και εκδηλώσεις των Special Olympics Hellas.

Όπως αναφέρει η ΔΕΠΟΚΑΛ, η εν λόγω συνάντηση ανακοινώνεται  με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση αφού ένας ακόμη στόχος  επιτεύχθηκε, μετά από προσπάθεια πολλών χρόνων. Μια εμπειρία ζωής για τον κάθε συμμετέχοντα, που μόνο η χαρά του αθλητισμού μπορεί να προσφέρει και συνεχίζει δηλώνοντας ότι πρόκειται για μία πολύ μεγάλη στιγμή του Δήμου Λευκάδας, την Κοινωφελή ΔΕΠΟΚΑΛ και τους ωφελούμενους του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, που τους αξίζουν τα καλύτερα. Με την βεβαιότητα ότι θα έχουν την υποστήριξη και αρωγή των αθλητικών συλλόγων και σωματείων, των υπηρεσιών, της Εκκλησίας και όλων των συμπολιτών, που θα θελήσουν έμπρακτα να βοηθήσουν στο εθελοντικό έργο για μια κοινωνία, που μπορεί να πετύχει πολλά όταν διαθέτει θέληση και δύναμη ψυχής.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο κος Διονύσιος Κοδέλλας Πρέσβης Ε.Τ. – Πρόεδρος Special Olympics Hellas.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…