Ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής του 30th Kefalonia Gym Festival «Anna Pollatou» 2018

Tη φετινή διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους 2018 «Άννα Πολλάτου», θα τιμήσουν οι Βαρβάρα Φίλιου, Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής και Βλάσης Μάρας, Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής.

30th Kefalonia Gym Festival «Anna Pollatou» 2018
Dates: 28/6 - 1/7/2018

Η Οργανωτική Επιτροπή του 30th Kefalonia Gym Festival «Anna Pollatou» 2018 μας ανακοινώσει ότι την φετινή επετειακή διοργάνωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Βαρβάρα Φίλιου, Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής και Βλάσης Μάρας, Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής.

Σε δελτίο τύπου, η Οργανωτική επιτροπή εκφράζει τη χαρά της που η Κεφαλονιά θα φιλοξενήσει μέσα από το Φεστιβάλ αυτούς τους δύο νέους ανθρώπους που με τις επιτυχίες τους έχουν κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους και αποτελούν πρότυπο για τη νεολαία μας.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…