πριν από 6 χρόνια

Νικητής στο εσωτερικό πρωτάθλημα του Κ.Ο.Α. ο Αντώνης Καππάτος

Με συμμετοχή 50 αθλητών και μετά από 120 αγώνες ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10/06 το εσωτερικό τουρνουά του Κ.Ο.Α. για τη ανάδειξη του Πρωταθλητή Κεφαλονιάς 2018.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καλύτερος αθλητής αντισφαίρισης αναδείχθηκε ο Αντώνης Καππάτος , ο οποίος κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε ανέλθει στο Νο 36 της Πανελλήνιας κατάταξης.



Δεύτερος νικητής αναδείχθηκε ο Κωστής Αντωνάτος ο οποίος συμμετέχει για 5 συνεχόμενη φορά σε τελικό.

Στην Τρίτη και τέταρτη θέση κατετάγησαν ο Βύρωνας Αντωνάτος και ο Σπύρος Μαγουλάς αντίστοιχα.

Οι διοργανωτές του ΚΟΑ ευχαριστούν όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους και ενημερώνουν ότι Οι διοργανώσεις του ΚΟΑ θα συνεχίζονται όλο το καλοκαίρι με εσωτερικά τουρνουά διπλών με ενωσιακό πρωτάθλημα παίδων , με το τουρνουά Βετεράνων και θα κορυφωθούν με το Πανελλαδικό πρωτάθλημα ανδρών / γυναικών στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Αντώνης Καππάτος αναχωρεί την Παρασκευή για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 18/6 έως 25/6 και η πολυπληθής ομάδα παίδων έως 10 ετών θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο στο ενωσιακό πρωτάθλημα στο Ρίο.

Το myEptanisa εύχεται καλή επιτυχία σε όλους!

 

Φωτογραφίες: Sports Thea

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…