Ο Κερκυραίος kickboxer Γιάννης Σκορδίλης συμμετέχει στο Glory promotion

Το άστρο του Κερκυραίου Kickboxer Γιάννη Σκορδίλη δεν άργησε να λάμψει. Σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε μικρή ηλικία έχει ήδη διαπρέψει στα ρίνγκ παγκοσμίως και το μέλλον του στο δημοφιλές άθλημα προμηνύεται ευοίωνο.

Ο νεαρός μαχητής ζει πλέον μόνιμα στην Αγγλία εδώ και τέσσερα χρόνια με σκοπό να σπουδάσει Γυμναστική Ακαδημία και να κυνηγήσει το όνειρο του πρωταθλητισμού. Εκεί προπονείται σε ένα από τα πιο διάσημα γυμναστήρια στην Αγγλία, στην περιοχή του Luton λίγο έξω από το Λονδίνο και έχει την ονομασία Storm Gym.

Το φθινόπωρο που μας πέρασε ο "Greek boy" όπως τον αποκαλούν οι Άγγλοι, πέτυχε στο ρινγκ δυο σημαντικές νίκες. Στο τουρνουά ονόματι «Road to Glory» σε μια συνάντηση των οκτώ κορυφαίων kickboxer της Αγγλίας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό.

Στον προημιτελικό επικράτησε με διακοπή στον δεύτερο γύρο απέναντι στον Joe Johnson. Στο δεύτερο αγώνα ήρθε αντιμέτωπος με αντίπαλο παγκοσμίου βεληνεκούς, τον Alex Bublea και τον νίκησε. Στη συνέχεια, αντιμετώπισε και κέρδισε τον Sam Omomogbe. Ήταν ο δεύτερος που συμμετείχε σ’ αυτήν την διοργάνωση και κέρδισε μετά τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

Τον Ιούλιο του 2018 πραγματοποίησε άλλη μια καταπληκτική εμφάνιση στην πόλη Shenzhen της Κίνας στο Faith Fight. Στο βασικό event της διοργάνωσης κατατρόπωσε τον πολύπειρο Κινέζο αντίπαλό του WuXuesong με νοκ άουτ στον τρίτο γύρο.


Η σημαντικότερη είδηση των ημερών για τον Κερκυραίο μαχητή είναι ότι η τριπλή νίκη του στο Road to Glory του έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο να συμμετάσχει σε δύο παιχνίδια στο Glory promotion. Έτσι, θα είναι ο δεύτερος Έλληνας kick boxer μετά τον Γιάννη Στοφορίδη που θα λάβει μέρος σε μια τόσο κορυφαία διοργάνωση.

 

Συντάκτης: Νίκος Στούπης

Πηγή: corfuland.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…