Διακρίσεις του ΝΟΑ Κεφαλονιάς στην 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στις Σέρρες

Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στην 11ηΠανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης που έγινε στις Σέρρες 01-02 Σεπτεμβρίου 2018.

Συμμετείχαν 19 σύλλογοι με 215 αθλητές και αθλήτριες , ο όμιλός μας συμμετείχε με 21 αθλητές-τριες. Οι κωπηλάτες μας έλαβαν μέρος σε 7 αγωνίσματα από τα 10 του προγράμματος της διοργάνωσης. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε απόσταση 1000μ. και ήταν μια καλή δοκιμασία μετά την καθημερινή, κοπιαστική καλοκαιρινή τους προπόνηση.

 

Παρουσιάσαμε μια πολύ καλή εικόνα με ικανοποιητικές διακρίσεις. Από τους 21 αθλητές – τριες μας , οι 12 συμμετείχαν στους τελικούς και  4 από αυτούς  γύρισαν με μετάλλια ασημένια και χάλκινα.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά έχουν εξής:

Μερκάι Σαμπιέ και Λούκα Σοφία 2η θέση στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ Κορασίδων 2004-2005
Λουκάτου Δέσποινα και Μεσσάρη Κατερίνα 3η θέση στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ Κορασίδων 2006
Κοκκόση Ευαγγελία και Μερκάι Τζοάνα 5η θέση στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ Κορασίδων 2004-2005
Στυλιανουδάκη Ουρανία και Στεφανάτου Διονυσία 6η θέση στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ Κορασίδων 2004-2005
Χαραλαμπάτος Άγγελος και Κουρής Αντώνης 6η θέση στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ Παίδων 2006
Τσιμπούκης Χαρίλαος και Καππάτος Φώτης 6η θέση   Διπλό Σκιφ  Παίδων 2004-2005
Οι αθλητές-τριες Βαγγελάτου Αθηνά , Βαγγελάτου Παναγιώτα , Λασκαράτος Κωνσταντίνος, Αλεξανδράτος Απόλλωνας, Κουρής Διονύσιος, Μιχαλάτου Ανδριάννα, Κορσιάνου Ελένη – Μαρίνα, Τσιμπούκης Βασίλειος έφθασαν μέχρι και το δεύτερο γύρο.

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές- τριες μας για την προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε να εφοδιαστούν με υπομονή – πείσμα και αγάπη στο άθλημα λόγω του ότι έχουν πολύ μέλλον. Συγχαίρουμε  επίσης τον προπονητή μας κ. Σπύρο Δρακονταειδή για την ομάδα που οργάνωσε και για την επιτυχία του.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές- τριες του ομίλου μας ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

 

Το myEptanisa συγχαίρει όλους του συμμετέχοντες στην 11η Πανελλαδική Συνάντηση Ανάπτυξης για την προσπάθειά τους και τα αποτελέσματα που κατέκτησαν με υπομονή, επιμονή και θέληση.
Καλή συνέχεια στο έργο του προπονητή κ. Σπύρου Δρακονταειδή καθώς και στις οικογένειες των αθλητών/τριών για την πολύτιμη στήριξη τους.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…