πριν από 6 χρόνια

Ο Άκης Παγκράτης κατακτά την 3η θέση στον αγώνα ανοιχτής θαλάσσης της Κέρκυρας

Με ανακοινωσή του ο ΝΟΑ Κέρκυρας μας γνωστοποιεί ότι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018, έλαβε χώρα αγώνας Κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, Ποντικονήσι-Μπενίτσες, απόστασης 3770μ., υπό την αιγίδα του Δήμου Κερκυραίων, της Πανελλήνιας ένωσης SUP και του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας.

Στον αγώνα συμμετείχε ο αθλητής του ΝΑΟΚ Άκης Παγκράτης ο οποίος κατέλαβε το χάλκινο μετάλλιο στη γενική κατάταξη (overall) των κολυμβητών. Ο στίβος αποτελούνταν από σημαδούρες, κατά μήκος των οποίων υπήρχε αντίθετο θαλάσσιο ρεύμα με ιδιαίτερες κολυμβητικές απαιτήσεις όπου και έδωσε μια διαδρομή πρόκληση για τους συμμετέχοντες.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, τόσο στον αγώνα SUP όσο και στον αγώνα OPEN WATER εκ μέρους του ΝΑΟΚ παρευρέθηκε το μέλος του Δ.Σ Παναγιώτης Μουρίκης.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. φανερά ικανοποιημένοι από την επίδοση του αθλητή του Ομίλου τους, τον συγχαίρουν  και εύχονται κάθε επιτυχία σε επόμενες διοργανώσεις.

 

Το myEptanisa συγχαίρει τον αθλητή για την εξαιρετική του επίδοση και εύχεται κάθε ευτυχία και επιτυχία  στις μελλοντικές του προσπάθειες.

 

Φωτογραφία: Πάνος Μουρίκης 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…