Ασημένιος ο Κερκυραίος σκοπευτής Αθανάσιος Κουρής σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες σκοποβολής

Με μεγάλη επιτυχία Το “Hellenic Grand Prix Compak – Sporting” που φιλοξενήθηκε στο σκοπευτήριο των Ψαχνών Εύβοιας Το “Hellenic Grand Prix Compak – Sporting”, φιλοξενήθηκε στο σκοπευτήριο των Ψαχνών Εύβοιας το περασμένο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου!

Στον αγώνα συμμετείχαν 107 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 9 χώρες. Στους έφηβους πρώτευσαν τρεις Έλληνες σκοπευτές, εκ των οποίων ο Kερκυραίος σκοπευτής Κουρής Αθανάσιος διακρίθηκε με Ασημένιο μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο ανάμεσα σε 9 χώρες στο Grand Prix 2018 COMPAK SPORTING κατηγορία JUNIOR στα Ψαχνά Ευβοίας και ασημένιο μετάλλιο σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Στη διάρκεια της τελετής απονομής των επάθλων στους νικητές, οι διοργανωτές (ΣΚΟΕ), απένειμαν στον πρόεδρος της FITASC Ζιαν Φρανσουά Παλίγκας και στο μέλος του Δ.Σ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας Λουκά Χάματσο αναμνηστικά μετάλλια, για τη συμβολή και τη στήριξή τους στη διοργάνωση του διεθνούς αγώνα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι του χρόνου το καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες θα φιλοξενηθεί στο σκοπευτήριο των Ψαχνών το Πανευρωπαϊκό.

Πηγή: corfuland.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…