Πρακτικό σεμινάριο βασικής σκοποβολής με λειόκανο στη Ζάκυνθο

Διήμερο σεμινάριο Basic Shotgun Shooting Course θα πραγματοποιηθεί στον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Ζακύνθου (ΑΣΟΖ) από την Guerrilla Tactical Strength, το Σάββατο 20 & την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για ένα θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο που αν είστε απολύτως αρχάριος θα σας εισάγει στις γενικές αρχές της βασικής σκοποβολής με λειόκανο. Στόχος των διοργανωτών είναι να προσφέρουν μία υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, ασφαλή και κατάλληλη εκπαίδευση στην χρήση της καραμπίνας. Το συγκεκριμένο μάθημα είναι ιδανικό τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Θα χρησιμοποιηθούν αληθινά όπλα.

Τα λειόκανα που θα χρησιμοποιηθούν στο σεμινάριο είναι τα εξής:
Mossberg 590A1
Benelli Supernova
Benelli M2
Molot Vepr 12
MKA1919 match
Wichester SXP
Beretta 1301 Comp

Το σεμινάριο είναι σύμφωνο με το νομικό πλαίσιο που ορίζει η ελληνική νομοθεσία καθώς και με τους κανονισμούς της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν Δελτίο Σκοπευτή θεωρημένο απο τη ΣΚ.Ο.Ε. Όποιος δεν είναι κάτοχος Δελτίου Σκοπευτή άλλα θέλει να παρακολουθήσει το σεμινάριο, μπορεί να επικοινωνήσει στα παρακάτω τηλέφωνα για να ενημερωθεί για τις διαδικασίες.

Τα θέματα που θα καλυφθούν στο σεμινάριο είναι τα εξής:

Σχεδιασμός & Μηχανισμός
Κανόνες Ασφαλείας/Ασφαλής Χειρισμός
Κανονισμοί Πρακτικής Σκοποβολής IPSC
Εξοπλισμός
Βασικές Αρχές Σκόπευσης
Θέσεις Βολής
Έλεγχος Ανάκρουσης
Γέμιση/Απογέμιση
Επαναγέμιση
Εμπλοκή/Απεμπλοκή
Πολλαπλοί Στόχοι
Εναλλακτικές Θέσης Βολής
Αποσυναρμολόγηση/Συναρμολόγηση & Καθαρισμός

Ο εξοπλισμός παρέχεται από τη σχολή.
Οι μαθητές χρειάζεται να έχουν μαζί τους:
1. Άνετα παντελόνια που να μπορούν να δεχτούν σκληρή ζώνη. Προτείνονται τα στρατιωτικά παντελόνια, όχι σε χρώμα παραλλαγής.
2. Στρατιωτική ζώνη
3. Τετράδιο για σημειώσεις

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε άτομα με λευκό ποινικό μητρώο.
Παρακαλείται οι συμετέχοντες να απέχουν από την κατανάλωση μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων ή αλκοόλ 12 ώρες πριν λάβουν μέρος στο σεμινάριο.

Οι μαθητές θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης του Σεμιναρίου (Certificate of Basic Shotgun Shooting Course).

 

Για πληροφορίες, τιμές, συμμετοχές, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 6944222877 (Πάνος Ζαχάριος, Αθήνα) και 6984104392 (Γιώργος Ποταμίτης, Ζάκυνθος), καθώς και στο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…