Αποστολή στη Μόσχα για τη Νίκη Λευκάδας

Η Νίκη Λευκάδας στρέφει την προσοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το παιχνίδι με την ΜΒΑ Μόσχας για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του EuroCup Γυναικών.

Η ομάδα της Λευκάδας, μετά την ήττα από το Σπόρτινγκ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στη Μόσχα, όμως το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, η MBA Μόσχας είχες επικρατήσει με το ευρύ 82-56 στη Λευκάδα και οι Ρωσίδες ψάχνουν την τρίτη τους νίκη στη διοργάνωση (ρεκόρ 2-2) μετά από 2 συνεχόμενες ήττες από την Γαλατασαράι και την Ενέργκα Τόρουν.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ''Krylatskoe Palace'' της ρωσικής πρωτεύουσας, την Πέμπτη (6/12, 18:00) και θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση από το επίσημο κανάλι της FIBA στο Youtube.

 

 

Το  myEptanisa εύχεται η Νίκη Λευκάδας να διαψεύσει τα προγνωστικά και να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Καλή επιτυχία!

 

Πηγή:superbasket.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…