Με δύο μετάλλια επέστρεψε από την Ιταλία ο Κεφαλονίτης αθλητής του Ταεκβοντό Σωκράτης Βαλλιάνος

Ο αθλητής Σωκράτης Βαλλιάνος από τα Μαυράτα Κεφαλονιάς, κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στο εφηβικό, (ένα ατομικό και ένα ομαδικό),στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταε κβο ντό ITF, στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε εντυπωσιακά όπως και ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταε κβο ντό ITF Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Βετεράνων, που έγινε στο Ρίμινι της Ιταλίας. Κατέκτησε την 2η θέση στη Γενική Κατάταξη, μεταξύ 30 χωρών!, κερδίζοντας 25 χρυσά, 24 αργυρά και 49 χάλκινα μετάλλια. Μπροστά της βρέθηκε μόνο η πανίσχυρη Ρωσία και ακολούθησε στην 3η θέση η επίσης πολύ δυνατή Ουκρανία.

Μια τεράστια επιτυχία για την χώρα μας που ήταν η πρωταγωνίστρια και εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η υποψηφιότητα ανάληψης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2021, κερδίζοντας στην σχετική ψηφοφορία με 22-1 ψήφους την Λευκορωσία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν τον Απρίλιο του 2021 στην Αθήνα.

 

Το myEptanisa συγχαίρει τον Επτανήσιο αθλητή Σωκράτη Βαλλιάνο και εύχεται να συνεχίσει την πορεία του κατακτώντας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην κατηγορία του.

 

Πηγές:  ekefalonia.gr/novasports.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…