Μάθημα ζωής από την 81χρονη Κεφαλονίτισσα Αναστασία Γερολυμάτου!

Η Αναστασία Γερολυμάτου, ετών 81, ταξίδεψε με την ιστιοσανίδα της στα κύματα του Ιονίου και κατάφερε να διανύσει την απόσταση των 18 ναυτικών μιλίων από τη Σκάλα Κεφαλλονιάς εως την Κυλλήνη σε έξι ώρες. Απέκτησε μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, αλλά για εκείνη «απλώς πραγματοποιήθηκε όνειρο ζωής».

 

 

Φτάνοντας στην Κυλλήνη, το απόγευμα του Σαββάτου η 81χρονη ανέφερε: «Παραδίδω τη σκυτάλη τώρα στους νέους με μήνυμα να μην τα παρατάνε ποτέ στη ζωή τους, ό,τι δυσκολίες και να έχουν. Τους καλώ να αγαπήσουν την θάλασσα και στόχος μου είναι να μάθω στα νέα παιδιά να κάνουν windsurf».

Τέλος η Αναστασία Γερολυμάτου ευχαρίστησε τον κόσμο που την περίμενε λέγοντας: «Είμαι φοβερά χαρούμενη, ευχαριστώ όλο το κόσμο που με στήριξε και με περίμενε να τερματίσω, ήρθε κόσμος μέχρι και από τα Ιωάννινα για εμένα, αυτό με συγκίνησε πολύ».

Η 81χρονη, η οποία διαμένει μόνιμα στην Κεφαλονιά, έχει «τρέλα» με το windsurf όπως αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook «Είμαι η Αναστασία από την Κεφαλλονιά... και μέσα μου ζει ακόμα αυτός ο παλάβρας ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ».

To myEptanisa συγχαίρει την κα Γερολυμάτου για το μάθημα ζωής που έδωσε σε όλους μας και πολύ περισσότερο στα νέα παιδιά!

Πηγή: ert.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…