Σελίδα 1 από 51

Κοινωνία

Ο Σύλλογος ατόμων µε διαβήτη και φίλων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, το ΕΚΟΜΕΝ (Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Οµοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και το Δήμο Αργοστολίου διοργανώνει Ημερίδα µε θέμα:
Τα μεταβολικά νοσήματα (Διαβήτης, Παχυσαρκία, Υπέρταση, Δυσλιπιδαιμία) η μάστιγα υγείας στην εποχή μας: Διάγνωση και Θεραπεία.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας σε συνεργασία με την Επιθεώρηση Εργασίας Πρέβεζας-Λευκάδας,  σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα: «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας», την Τρίτη 28 Μαίου 2024 και ώρα 18:00μμ – 21:00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Το Άγιο Φως της Ανάστασης του Κυρίου, ας φωτίσει τις καρδιές και τις ψυχές όλων μας με αγάπη, αλληλεγγύη και αδελφοσύνη και ας μεταφέρει το μήνυμα της ειρήνης και της συμφιλίωσης των λαών, για μια κοινωνία φωτεινή και αισιόδοξη που μάχεται με αγάπη, ανιδιοτέλεια και αυτοθυσία να κρατήσει την ελπίδα ζωντανή για ένα καλύτερο αύριο.

O Δήμος Λευκάδας από τις 13 έως 20 Απριλίου 2024 φιλοξενεί  πολυμελή αντιπροσωπεία της αδελφοποιημένης γαλλικής πόλης Leucate, στο πλαίσιο των ετήσιων ανταλλαγών που διοργανώνουν οι δύο Δήμοι.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη, επισκέφτηκε τo Επιμελητήριο Λευκάδας στις 4 Απριλίου 2024 ο διδάκτωρ Θαλάσσιας Βιολογίας, πρώην διευθυντής Ερευνών στο Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών(ΕΛ.ΚΕ.Θ.E) και νυν επιστημονικός υπεύθυνος του Τεχνοβλαστού A.R.I.A., Δρ. Κώστας Ντούνας με σκοπό την παρουσίαση δυνατότητων ανάπτυξης καταδυτικών  πάρκων στη Λευκάδα.

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου  Πόρου Κεφαλονιάς, θέλοντας να δώσουν ένα σαφές μήνυμα για την «Ημέρα κατά της σχολικής βίας», σχημάτισαν με τα σώματά τους τη φράση-απάντηση «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ».

Το Επιμελητήριο Λευκάδας υλοποιεί το 4o Σχολείο Επιμόρφωσης Επαγγελματιών για το Τουρισμό και την Εστίαση 12 & 13 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος).

Έφυγε σε ηλικία 85 ετών ο σπουδαίος Λευκαδίτης Ηλίας Λογοθέτης. 

Ο Άγιος Βασίλης με το έλκηθρο και τα ξωτικά του, έρχεται στην Λευκάδα και περιμένει τα παιδιά για να τους μοιράσει δώρα.

Αποχαιρετούμε ένα σημαντικό Λευκαδίτη καλλιτέχνη και αγαπημένο φίλο. Τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ που λάτρευε τη Λευκάδα.

Σελίδα 1 από 51

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…