14ο Διεπιστημονικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Νέων Επιστημόνων στα Κύθηρα

 

Η οργανωτική επιτροπή του Θερινού Σχολείου Κυθήρων, διοργανώνει το 14ο Διεπιστημονικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Νέων Επιστημόνων: «Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Καταστροφές Φύση, Άνθρωπος: Από τη διαχείριση στην πρόληψη» που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Κατάρτισης με την Υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – Γραφείο Ενημέρωσης στην Ελλάδα, της Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα,του Κυθηραϊκού Ιδρύματος Πολιτισμού και Ανάπτυξης, του Δήμου Κυθήρων και Αντικυθήρων, της Έδρας Jean Monnet "EU Solidarity in Civil Protection and Humanitarian Action" και με τη Συνδιοργάνωση της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης.

Το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πελαγία, στα Κύθηρα από τις 9 έως τις 14 Οκτωβρίου 2018 με στόχο την κατάρτιση νέων επιστημόνων στο αντικείμενο της διεθνούς και ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής προστασίας, με έμφαση τη διαχείριση και πρόληψη των καταστροφών που προκαλούνται τόσο από φυσικά φαινόμενα όσο και από την ανθρώπινη παρέμβαση.

Απευθύνεται σε κατόχους διδακτορικού ή μεταπτυχιακού διπλώματος, υποψήφιους διδάκτορες, μεταπτυχιακούς φοιτητές, ερευνητές, απόφοιτους και τελειόφοιτους ελληνικών και αλλοδαπών ιδρυμάτων, αλλά και σε εργαζόμενους/εθελοντές σε φορείς πολιτικής προστασίας και αρμόδιες υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα επισκεφθείτε τον ιστότοπο του ΕΚεΠΕΚ: http://ekepek.gr/index .php/el/news/8-news/337-kithir a-2018 , το Facebook Event ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τη λίστα των επιβεβαιωμένων ομιλητών μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.faceboo k.com/events/215647975734390/p ermalink/235857170380137/

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…