πριν από 7 χρόνια

Εκδήλωση με θέμα την επιστροφή του Οδυσσέα, στο ξενοδοχείο Hilton

Μετά την επιτυχημένη οργάνωση των «ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2017», ο σύλλογος Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ οργανώνει την ομώνυμη εκδήλωση στα πλαίσια του συνεδρίου «Money show» στο ξενοδοχείο Χίλτον στην αίθουσα «ΘΑΛΕΙΑ 2».


Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την 9 Ιανουαρίου 2018 στις 18.00 – 20.00 και ομιλητές θα είναι καθηγητές, μέλη του Συλλόγου, άλλοι συγγραφείς που έχουν ασχοληθεί με αυτό το θέμα καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων ή δημοτικών αρχών από την Ιθάκη, την Πύλο και ίσως και την Κέρκυρα και την Σπάρτη.

Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστεί η επιστημονική βάση της χρονολόγησης των τελευταίων ημερών της Επιστροφής καθώς και τα όσα έγιναν στα φετινά Οδύσσεια.
Επίσης θα γίνει αναφορά στον αρχικό σχεδιασμό για τις εκδηλώσεις που θα ενταχθούν στα ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2018 (21-31 Οκτωβρίου 2018).

Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση για την ολοκλήρωση των φετινών εκδηλώσεων (ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2017) και να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα thereturnofodysseus.gr 

Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι η ενίσχυση του ενδιαφέροντος για τα κλασικά γράμματα γενικά και για τις ομηρικές σπουδές σε όλο τον κόσμο.

 

Φιλοδοξία του συλλόγου, είναι να προκύψει αύξηση της τουριστικής κίνησης προς την Ιθάκη, Κέρκυρα, Πύλο, Σπάρτη από την εκτέλεση των σχετικών δράσεων θα προκύψει

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…