Εορτασμός της 25ης Μαρτίου από το Σύλλογο Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων η «ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»

Ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων η «ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ», ως  ενεργό κύτταρο τόσο της Ηλιούπολης, όσο και της Λευκάδας, με ιδιαίτερο αίσθημα τιμής και ευθύνης απέναντι  στην ελληνική ιστορία πήρε  μέρος στο φετινό εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ηλιούπολης.

Αρχικά ο πρόεδρος του Συλλόγου  κ. Ευάγγελος Γεωργάκης με αντιπροσωπεία του Συλλόγου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Στη συνέχεια νέες και νέοι από τα τμήματα του Συλλόγου, φορώντας την παραδοσιακή λευκαδίτικη φορεσιά με επικεφαλής το δάσκαλο της χορωδίας και του χορευτικού κ. Πέτρο Μήτσου συμμετείχαν στην παρέλαση για να τιμήσουν όλους όσους αγωνίστηκαν για  τα ύψιστα ιδανικά.

 

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος σε δελτίο τύπου,  η συμμετοχή ήταν αντάξια του ονόματός του και τα σχόλια που απέσπασε ήταν ιδιαίτερα θετικά, ευχόμενοι σε όλους μας Χρόνια Πολλά. 

 

 

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…