Ακυρώνεται η σύγχρονη αναπαράσταση και αναβίωση του Ομηρικού Ταξιδιού στα Ιόνια Νησιά

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Odyssea, η σύγχρονη αναπαράσταση και αναβίωση του Ομηρικού Ταξιδιού ακυρώνεται λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, που έχει προβλέψει η Εθνική Μετερεολογική Υπηρεσία. 

Όπως αναφέρει η ιδρύτρια και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. κα Μάγδα Χορμόβα, οι καιρικές συνθήκες είναι καθοριστικός παράγοντας για την υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου εγχειρήματος, το οποίο διεξάγεται με ιστιοπλοικά σκάφη και λόγω του ότι οι συμμετέχοντες είναι κυρίως άτομα, τα οποία δεν έχουν τη σχετική εμπειρία ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δυσκολες καιρικές συνθήκες, δε μας μένει παρά να ακυρώσουμε τη δράση που έχουμε προγραμματίσει στα Ιόνια νησιά από τις 16 έως τις 22/06/2018, δίχως να ρισκάρουμε ανθρώπινες ζωές, ενώ όπως αναφέρει σύντομα θα ανακοινωθεί εκ νέου δράση αντί του ταξιδιου, η οποία θα λάβει χώρα στην Αθήνα με συμμετέχοντες όσους είχαν δεχτεί και τιμήσει την πρόσκλησή μας και ήδη βρίσκονται στο δρόμο για την αφιξή τους στην Αθήνα ενόψει του επικείμενου ταξιδιού.

 

 

 

 

 

          

 

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…