πριν από 6 χρόνια

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιθάκης «Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ» αρωγός σε ευπαθείς ομάδες

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιθάκης , συνεχίζει και τα φετινά Χριστούγεννα να στέκεται αρωγός σε ανθρώπους που βρίσκονται σε οικονομική δυσκολία, σε οικογένειες που στερούνται της δυνατότητας αξιοπρεπούς διαβίωσης και σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, προκειμένου αυτές τις ιδιαίτερες εορταστικές ημέρες να μην αισθανθούν μόνοι.


Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε μεγάλο συμπαραστάτη και χορηγό το επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας την κ. Φραντζέσκα σύζυγο Γερασίμου Βαλλάτου, η οποία κάθε έτος μας χορηγεί ένα σεβαστό ποσό, προκειμένου, μέσω του Συλλόγου μας, να ευοδωθεί η βούληση της που είναι η ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συμπατριωτών μας.

Πρέπει επίσης να μνημονεύσουμε ως υποστηρικτές στην προσπάθεια μας αυτή την επιχείρηση των αδελφών Αργύρη και Σπύρου Βλασσόπουλου (Σούπερ Μάρκετ «Κοντονιός») καθώς και την επιχείρηση των αδελφών Γεωργουλά (Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης») για την από καρδιάς δωρεάν προσφορά προϊόντων τους, για την συμπλήρωση των χριστουγεννιάτικων δεμάτων.

Φέτος και με την βοήθεια των ανωτέρω καταφέραμε και φτιάξαμε δέκα πέντε χριστουγεννιάτικα πλούσια δέματα και τα παραδώσαμε σε συμπολίτες μας που χρήζουν της συνδρομής μας και γι΄αυτό οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για την ευγενική προσφορά τους.

Ο Σύλλογος μας, θα βρίσκεται πάντα παρών και θα συνεισφέρει με τις μικρές του δυνατότητες όπου απαιτείται η στήριξη του.
Στόχος μας είναι, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, με τα λιγοστά μέσα και δυνάμεις που διαθέτουμε να συμπαρασταθούμε, σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας αγάπη και αλληλεγγύη και δίνοντας κουράγιο, δύναμη και ελπίδα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

για το Σύλλογο Γυναικών Ιθάκης ¨Η Πηνελόπη¨
Η Πρόεδρος Δ.Σ.
Σπυριδούλα Μπούα

 

 

Σύλλογος Γυναικών Ιθάκης  «Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ»

Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε το 2004, αποτελείται από 50 μέλη, γυναίκες του χωριού μας. Στόχος μας είναι να προβάλουμε τις παραδόσεις μας και τον τοπικό μας πολιτισμό. 1. Πρώτο μας βήμα ήταν να δημιουργήσουμε δύο (2) χορευτικά συγκροτήματα. Ένα χορευτικό μεγάλων που συμμετέχουν δεκαοκτώ (18) κορίτσια και ένα χορευτικό παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Σκάλας στο οποίο συμμετέχουν είκοσι (20) παιδιά. 2. Κάθε χρόνο, εκδίδουμε το Ημερολόγιό μας. 3. Αναβιώσαμε το έθιμο της Μεγάλης Τετάρτης όπου μαυροφόρες γυναίκες γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι και ψάλλουν τον θρήνο της Παναγίας για τον Χριστό. 4. Εκκλησιαστική χορωδία που ψάλλει τα εγκώμια του Επιταφίου, 5. Πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…