Φθινοπωρινή συναυλία της Χορωδίας & Μαντολινάτας Αργοστολίου, στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό

 

O σύλλογoς ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ξεκινά δυναμικά τη νέα περίοδο 2017 – 2018 συνεχίζοντας τα ήδη λειτουργούντα τμήματα – Ανδρική Χορωδία, Μαντολινάτα,Παιδική Χορωδία και Παιδική Μαντολινάτα προσθέτοντας και το τμήμα του Γυναικείου ΦΩΝΗΤΙΚΟΎ – ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΎ Εργαστηριού , που ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό.


Η νεα περίοδος ξεκινά με μεγάλη συναυλία που διοργανώνει η ΠΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης με την συνεργασία πολλών φορέων, ανταποκρινόμενη σε προτάσεις και παροτρύνσεις τους, αλλά και φίλων της Κεφαλονίτικης χορωδιακής μουσικής . Η συναυλία αυτή θα φέρει ακόμα πιο κοντά τους συμπατριώτες της διασποράς και ειδικότερα  εκείνους της Αττικής .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 (δύο μέρες μετά από την εορτή του Αγίου Γερασίμου) , στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΟΣ , στην Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση (Πλ. Κλαθμώνος ), στις 8 μμ.

 

Πληροφορίες:6944623280 (Ρωσσέτος - Γεράσιμος Λούζης)

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…