πριν από 7 χρόνια

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ζακύνθου

 

Ποικίλες κδηλώσεις με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Δήμο Ζακύνθου απόλαυσαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού, ενών ετοιμάζονται πυρετωδώς και άλλες έως και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

 

Τρ 5 Δεκ 19:00: Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Ρόιδο – Αμπελόκηποι. Τραγούδια με την «Ροδάμπελο», φρεσκοψημμένοι κουραμπιέδες, μελομακάρονα & ζεστό κρασί.

Παρ 8 Δεκ 19:30: Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αγ. Μάρκου. Συμμετείχαν: Το παράρτημα Ζακύνθου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, η Φιλαρμονική του Δήμου Ζακύνθου, η  χορωδία της Φανερωμένης και οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος.

Κυρ 10 Δεκ 18:00: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατασταρίου «Μορφές» σε συνεργασία με την Φιλαρμονική του Δ.Δ. Αλυκών, στην κεντρική πλατεία Κατασταρίου για το άναμμα «Το Καραβάκι των Χριστουγέννων». Ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την χορωδία Κατασταρίου και γευτήκαμε κεράσματα από Συλλόγους.

Κυρ 10 Δεκ 18:30: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλιπάδου «Ο Άγιος Πέτρος»μας προσκέλεσε στην εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία του χωριού. Στην εκδήλωση συμμετείχε και το χορευτικό συγκρότημα «Υακίνθη».

 

Πεμ 14 Δεκ 18:00 – 20:30: Φωταγώγηση των δύο δέντρων μπροστά από την πρώην Νομαρχία, με υπέροχες Χριστουγεννιάτικες μουσικές από την Φιλαρμονική του Δήμου Ζακύνθου και μετά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την χορωδία από αλλοδαπούς που μένουν μόνιμα στο νησί μας, Άγιοι Βασίληδες, πολλά γλυκά κεράσματα και μια ευχή, να γίνουμε όλοι μια αγκαλιά αυτές τις γιορτές. Μια πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Ζακύνθου.

Παρ 15 Δεκ 18:00: Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών του  Α’ Γυμνασίου Ζακύνθου, επί της οδού 21ης Μαΐου.

Σαβ 16 Δεκ 19:30: Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος «Μανώλιες» διοργανώνει μουσική εκδήλωση, στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου.

Πεμ 21 Δεκ 19:00: Ο Δήμος Ζακύνθου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμακίου “Μούσες” και με την συμμετοχή Πολιτιστικών & Αθλητικών Συλλόγων, Σχολών Χορού και Φροντιστηρίων ξένων γλωσσών, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Νιώσε την μαγεία των Χριστουγέννων». Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις με μουσική χορό και εδέσματα. Επί των οδών Αλεξ. Ρώμα – 21 Μαΐου – Πλατεία Αγίου Μάρκου.

Τετ 27 Δεκ 18:00: Μουσική εκδήλωση της χορωδίας «Ροδάμπελος» με την Αντριάνα Λυκούρεση, στην πλατεία Αγίου Μάρκου.

Τετ 27 Δεκ 19:30: Ο Δήμος Ζακύνθου, η Δημοτική Κοινότητα Ζακυνθίων & η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας παράρτημα Ζακύνθου, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Πρωτοχρονιάτικη πανδαισία» με μουσική, εδέσματα και πολλές εκπλήξεις, μπροστά από το κτίριο Περιφ. Ενότητας Ζακύνθου.

Παρ 29 Δεκ 19:00: Ο Δήμος Ζακύνθου & η Εθελοντική Ομάδα Ζακύνθου διοργανώνουν μουσική εκδήλωση με την Φιλαρμονική Κατασταρίου, μπροστά από το κτίριο Περιφ. Ενότητας Ζακύνθου.

Σαβ 30 Δεκ 20:00: Eορταστική συναυλία της Φιλαρμονικής Ζακύνθου & κοπή παραδοσιακής κουλούρας, στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου.

Δευ 01 Ιαν: Εκδήλωση με αεροπτεριστή στην πλατεία Σολωμού.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…