πριν από 7 χρόνια

Οργανώνεται το καρναβάλι στο νησί της Ιθάκης, δηλώστε συμμετοχή!

Ο Δήμος Ιθάκης, με στόχο την ψυχαγωγία των δημοτών, την τόνωση της τοπικής αγοράς και τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στο νησί της Ιθάκης, διοργανώνει και φέτος το ΘΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018.


Οι εκδηλώσεις του ΘΙΑΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2018 θα ξεκινήσουν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 16:30 και θα κορυφωθούν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου με την παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων, στην πλατεία στο Βαθύ.

Δηλώσεις συμμετοχής για τις παρελάσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 10 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο Σταυρό και στις 18 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 στο Βαθύ, θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου.

Επιδίωση των διοργανωτών, είναι να πρωταγωνιστήσουν τα παιδιά στο κάλεσμά τους , ώστε να μεταδώσουν σε όλους τη χαρά και την αισιοδοξία με την ζωντάνια και τον ενθουσιασμό τους.



Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά από 9:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 6947 826644 (Δόριζας Παναγιώτης) ή στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…