Ματαιώνονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ

Με δελτίο τύπου ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ κος Άγγελος Κωνσταντάκης, ανακοινώνει ότι ματαιώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για 24 και 25 Ιουλίου στη Κεφαλονιά σε ένδειξη συμπαράστασης και πένθους στα  αδικοχαμένα θύματα της πύρινης λαίλαπας.

 

Η χώρα μας ζει μία ανείπωτη τραγωδία, ανθρώπινες ψυχές χάθηκαν αφήνοντας μία τεράστια θλίψη και αμέτρητα «ΓΙΑΤΙ….»

Σε αυτές τις ιδιαίτερα θλιβερές στιγμές, οφείλουμε ο καθένας  μας να σταθεί με όποιο τρόπο μπορεί στις οικογένειες των θυμάτων και να αποτίσουμε  φόρο τιμής στους αθώους συνανθρώπους μας που τόσο άδικα έφυγαν.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς «Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε» συμμετέχει στο τριήμερο Εθνικό Πένθος και ματαιώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις (για τις 24, 25 και 26 Ιουλίου) .

 

Το myEptanisa εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στους πληγέντες της καταστροφικής μανίας από τον πύρινο ιστό και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του.

 

                                                                                                                                            

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…