Συναυλία - αφιέρωμα στον Λυρικό Καλλιτέχνη Νίκο Μηνιάτη

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό – συνεδριακό κέντρο Αργυρούπολης, αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Λεωφόρος Κύπρου 68 – Πλατεία Δημαρχείου), θα λάβει χώρα «Βραδιά Καντάδας» αφιερωμένη στη μνήμη του προσφάτως εκλιπόντος Ληξουριώτη λυρικού καλλιτέχνη Νίκου Μηνιάτη, ημέρα που συμπίπτει με το σαρανταήμερο μνημόσυνο.

 

 

Τη χορωδία - μαντολινάτα θα διευθύνει ο διακεκριμένος Κεφαλονίτης μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς υπογράφουν οι Κεφαλονίτες τραγουδιστές, Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης. Η ανδρική – χορωδία συνοδεία μαντολινάτας θα συσταθεί με εθελοντική συμμετοχή συναδέλφων μουσικών & τραγουδιστών. 

Η ανδρική χορωδία συνοδεία μαντολινάτας θα συσταθεί με εθελοντική συμμετοχή συναδέλφων μουσικών & τραγουδιστών και θα ερμηνευθούν οι ενορχηστρώσεις των ιστορικών μαέστρων της καντάδας Φώτη Αλέπορου, Διονύση Αποστολάτου & Νικόλαου Τσιλίφη.    

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και του Δημάρχου κου Γιάννη Κωνσταντάτου.

Παρακαλείσθε, όπως τιμήσετε με τη συμμετοχής σας τη μνήμη του αείμνηστου καλλιτέχνη. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος,

Η οικογένεια του καλλιτέχνη Νίκου Μηνιάτη,

Ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης &

Οι τραγουδιστές, Αδελφοί Καραβιώτη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…