Πρώτη θέση σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Λογοτεχνίας για το Δημοτικό Σχολείο Σπαρτύλα Κέρκυρας

Την Πρώτη θέση στον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Λογοτεχνίας «Σοφία Φίλντιση – Τo δέντρο της Σοφίας» των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά στην Καλαμάτα, κατέλαβε η «Σοφία Φίλντιση – Τo δέντρο της Σοφίας» με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κα Αριστέα Γιαννοπούλου. Η διάκριση των μαθητών αποδεικνύει έμπρακτα ότι με τη συνεργασία και την ομαδικότητα επιτυγχάνονται τα μέγιστα αποτελέσματα σε μία εποχή που κυριαρχεί η ατομικότητα και το «εγώ» προβάλλει έναντι του «εμείς».

 

To myEptanisa συγχαίρει τις μαθήτριες και τους μαθητές της Α΄Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Σπαρτύλα Κέρκυρας για τη διακρισή τους και εύχεται στα βήματα της ζωής τους να περπατούν με σύνεση και σοφία, προκειμένου να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

Θερμά συγχαρητήρια στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κα Αριστέα Γιαννοπούλου του Δημοτικού Σχολείου Σπαρτύλα Κέρκυρας για του Δημοτικού Σχολείου Σπαρτύλα Κέρκυρας για το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…