«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συγκεντρώνει και φέτος σχολικά είδη για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

 Το ετήσιο κάλεσμα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προς το ευρύ κοινό για συγκέντρωση σχολικών ειδών για τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους, με βιοποριστικά προβλήματα, ξεκίνησε ήδη εδώ τρεις μέρες και θα διαρκέσει μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο εκπρόσωπος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την Ήπειρο και τη Κέρκυρα Ι. Τσοπανάκης μιλώντας στη «Κ.Σ.» ενημέρωσε ότι, είναι πολύ σημαντικό και φέτος τα όλα τα παιδιά να μπορέσουν να πάνε στο σχολείο με αξιοπρέπεια.

«Τα σχολικά είδη μοιράζονται με σεβασμό στις οικογένειες που τα χρειάζονται, κλείνοντας τους ραντεβού ανά μισή ώρα στο Κέντρο υποστήριξης και όχι στοιβάζοντας τους σε ουρές. Όπως και πέρσι ετοιμάζουμε τοπικές δράσεις σε μεγάλα πολυκαταστήματα όπου εργαζόμενοι στον οργανισμό και εθελοντές θα βρίσκονται εκεί για να μοιράσουν το ενημερωτικό φυλλάδιο που έχει μέσα τον κατάλογο με αυτά που χρειαζόμαστε από τα σχολικά είδη», τόνισε χαρακτηριστικά.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» την περσινή χρονιά κάλυψε τις ανάγκες 3.695 μαθητών, χάρη στην πολύτιμη και συγκινητική προσφορά του κόσμου, εξασφαλίζοντάς τους τα απαραίτητα σχολικά είδη!  «Φέτος, η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή, είναι ακόμα πιο σημαντική με δεδομένο το κλίμα ανασφάλειας που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες και τα παιδιά τους στη χώρα μας!

Με τη συμμετοχή όλων θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα ώστε να ξεκινήσει με αξιοπρέπεια και χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά!» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Χαμόγελου.

 Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνουμε είναι:

● Σχολικές τσάντες δημοτικού - γυμνασίου -λυκείου
● Τετράδια 3-4 θεμάτων 
● Τετράδια (μπλε και χρωματιστά)
● Σχολικοί άτλαντες (γεωγραφικοί και πολιτικοί)
● Τέμπερες - Κηρομπογιές
● Μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες 
● Μαρκαδόρους - Ξυλομπογιές
● Μολύβια
● Στυλό
● Γόμες
● Ξύστρες
● Διορθωτικά
● Πινέλα
● Κασετίνες
● Ντοσιέ (μεγάλα- μικρά) και ανταλλακτικά φύλλα
● Φακέλους με λάστιχο
● Χαρτί Α4
● Διαφάνειες
● Κόλλες (στικ και υγρές)
● Πλαστελίνες
● Διάφανο αυτοκόλλητο για την προστασία βιβλίων 
● Ψαλιδάκια
● Γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λ.π.)

Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Κέρκυρα
Διεύθυνση: Εθνική Οδός Παλαιοκαστρίτσας, Αλυκές Ποταμού, Κέρκυρα, Τ.Κ.49100
Τηλ: 26610 80368 - E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Σαρόκο, Γραφείο «Χαμόγελο του Παιδιού» τηλ: 26610 20890

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…