πριν από 7 χρόνια

Προβολή ιστορικού ντοκιμαντέρ στα Πλατύστομα Λευκάδας

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 μ.μ. στα Πλατύστομα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατυστόμων «Η Κόκκινη Εκκλησιά» παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Δημοτικό Σχολείο Πλατυστόμων. 1928-1986. Οι άνθρωποι, το χωριό, η εκπαίδευση" 

 

Το ντοκιμαντέρ είναι αφιερωμένο στην ιστορία του Δημοτικού Σχολείου Πλατυστόμων από το 1928 έως το 1986 και αποτελεί προϊόν πολύχρονης έρευνας, που βασίζεται κυρίως σε δεκάδες συνεντεύξεις μαθητών και δασκάλων και το οποίο υλοποιήθηκε από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ειρήνη Βονιτσάνου. Έχει διάρκεια 1 ώρα και 40 λεπτά και δημιουργός του είναι ο Νίκος Καββαδάς.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην πλατεία του χωριού ενώ σε περίπτωση κακοκαιρίας θα μεταφερθεί στην αίθουσα του πρ. Δημοτικού Σχολείου Πλατυστόμων.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…