Η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας

Μετά από 5 χρόνια η αγαπημένη χορωδία των Κεφαλλήνων και των Επτανησίων της Αχαίας και Αιγιαλίας ξανάρχεται στην Πάτρα .

Στις 3 Ιουνίου 2018 στις 9:15 μμ , η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου θα παρουσιάσει στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας ένα μουσικό – χορωδιακό πρόγραμμα με τραγούδια από την Κεφαλονιά και τα επτάνησα , αλλά και σύγχρονα Ελληνικά τραγούδια . Διευθύνει ο μαέστρος της Σπύρος Θεοτοκάτος.

Μαζί με την Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου θα εμφανιστεί και το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου των ‘Εν Πάτραις Κεφαλλήνων’. Ο σύλλογος ΤΩΝ Κεφαλονιτών της Πάτρας συνδιοργανώνει την εκδήλωση , που έχει και την στήριξη και της Περ. Εν. Κεφαλονιάς της ΠΙΝ.

Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται με προσκλήσεις , που διατίθενται από τον σύλλογο . Για την κάλυψη των εξόδων και την οικονομική ενίσχυση της χορωδίας και μαντολινάτας θα δίνονται για την πρόσκληση 10 Ε.

Τηλ. Επικοινωνίας : 6944623280 Ρωσσέτος – Γεράσιμος Λούζης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…