πριν από 6 χρόνια

Εκδήλωση προσφοράς στο ΚΔΑΠ μεΑ «Ιωάννης Βαρδακαστάνης» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Μανώλιες»

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός σύλλογος «Μανώλιες» στα πλαίσια δραστηριοτήτων κοινωνικής αλληλεγγύης, προσφοράς και εθελοντισμού, διοργάνωσε εκδήλωση προσφοράς στο ΚΔΑΠ μεΑ «Ιωάννης Βαρδακαστάνης» με αφορμή την 3η Δεκέμβρη Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Μέλη και φίλοι του συλλόγου μαγείρεψαν και με πολύ σεβασμό στις ιδιαιτερότητες των ΑΜΕΑ πρόσφεραν χαρά και αγάπη στους φιλοξενούμενους και τους γονείς τους. Συγκεντρώσαμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, νερά, αναψυκτικά, ρουχισμό, είδη που βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με αναπηρία.

 

Η εκδήλωση αυτή προσφοράς, μας βοήθησε να κατανοήσουμε πως ένας άνθρωπος που έχει κάποια αναπηρία εναρμονίζεται με το σύνολο και πως μπορεί να συμμετέχει σε διάφορες δραστηριότητες, χωρίς να ζει απομονωμένος και αποκομμένος από τη ζωή. Μάθαμε  να αντιμετωπίζουμε αυτή τη διαφορετικότητα  των ανθρώπων με αγάπη, σεβασμό, κατανόηση, προβληματιζόμενοι για το πως μπορούμε εμείς να βοηθήσουμε ανθρώπους με αναπηρία.

Να ευχαριστήσουμε Θερμά τις υπεύθυνες του ΚΔΑΠ μεΑ «Ιωάννης Βαρδακαστάνης» κκ Γεωργία Σαρακίνη και Διονυσία Μαρούδα για την άψογη συνεργασία τους και την ευγενική συμπεριφορά τους.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους μουσικούς μας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, Θοδωρή Λειβαδά και Σταμάτη Φιλιακό καθώς και τους τραγουδιστές μας Σταύρο Χριστοδουλόπουλο, Νίκο Κλάδη και Δημήτρη Θεοδόση για την ανιδιοτελή συμμετοχή τους, που πρόσφεραν μια μουσικοχορευτική ευχάριστη νότα, η οποία ζωγραφίστηκε στο χαρούμενο πρόσωπο των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τις ζακυνθινές επιχειρήσεις που στο κάλεσμα μας ανταποκρίθηκαν άμεσα :

Ο Σταυρός τση Μπόχαλης – εστιατόριο, Ήδιον – Ζαχαροπλαστεία Πέτρος Λάζαρης, «Περί άρτου & Καφέ» Νικολέττα Κουφίδη, «Μάκης» Ζαχαροπλαστείο, Café Ristretto-Ανδρέας Μαλούχος, Παναγιώτης Μαλαπέτσας & ΣΙΑ Ο.Ε. –Εμπόριο ποτών αναψυκτικών, Ντένης Κόκλας-συγγραφέας.

Τέλος το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί την Συντονιστική επιτροπή μελών και φίλων του συλλόγου που διοργάνωσε την εκδήλωσης προφοράς: Μαύρα Κωστάκη, Ζελίκα Κοτσώνη, Σάντρα Μαρούδα, Τάκης Βρυώνης, Ελευθερία Σούλη, Αγγελική Δεπόντη, Μαργαρίτα Μπατέλη, Κατερίνα Δεπόντη, Μαρία Στεριώτη, Σταύρος Χριστοδουλόπουλος, Αθηνά Δεπόντη-Σέλληνα, Αναστασία Κολοκοτσά, Κάτια Μαρίνου, Άντζελα Ζαρκάδη, Κώστας Λιβάνης, Άννα Μετζαλίρα, Αδαμαντία Σοφού, Κωνσταντίνα Θεοδωρίτση, Ζωή Καραμαλίκη, Μαρία Φιορεντίνου, Νίκα Μελησσινού.

Μήνυμα Αγάπης, Αλληλεγγύης, Προσφοράς και Ελπίδας είναι το κάλεσμα που απευθύνει ο σύλλογος μας  για την συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας (κονσέρβες, γάλατα κλπ), νερά, αναψυκτικά, απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων, ρουχισμός. Η συλλογή γίνεται για οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη επισιτισμού, σύμφωνα με ενημέρωση από την Προϊσταμένη του ΚΔΑΠ μεΑ «Ιωάννης Βαρδακαστάνης».  Η συγκέντρωση ειδών θα γίνεται στο Μαντολατοποιείο Αγγελικής Κοτσώνη (δίπλα από το Μητροπολιτικό Μέγαρο) ή απευθείας στο Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης στο Ρομίρι.

Με εκτίμηση εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος – Κων/νος Κωστάκης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…