Ενθουσίασε η μπάντα της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας στο αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη με τον Παναγιώτη Πετράκη

Βραδιά με έντονα συναισθήματα η συναυλία της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη, σε ποίηση Ελύτη, Σεφέρη, Ρίτσου, που συνδιοργανώθηκε με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας.

 

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο της Λευκάδας στις 7 Αυγούστου 2022 και οι φίλοι του αρχαιότερου σωματείου του νησιού (1850), που παρέστησαν στη συναυλία, καταχειροκρότησαν τον ερμηνευτή Παναγιώτη Πετράκη για τη μαγική και αέρινη φωνή του, καθώς επίσης και τους μουσικούς της μπάντας του Σωματείου με τον διευθυντή της Θεμιστοκλή Μεσσήνη, για το υπέροχο μουσικό σύνολο που τους χάρισαν.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Εταιρίας Φίλιππος Μελάς, ο οποίος ευχαρίστησε μουσικούς, χορηγούς και κοινό για τη συμμετοχή τους στην υπέροχη αυτή εκδήλωση, αλλά και προέτρεψε για την συνεχόμενη στήριξη του ιστορικού αυτού σωματείου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Κτενάς και ο δήμαρχος Χαράλαμπος Καλός.

Από την Ένωση Επτανησίων Ελλάδας παρέστη η κα Έλενα Κατωπόδη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.

Έκθεση εικόνων

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…