Ιακωβάτεια 2017 με αφιέρωμα στη «Γυναίκα της Παλικής»

ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής του, θα πραγματοποιήσει στις 4 και 5 Αυγούστου 2017 στον Κήπο της Βιβλιοθήκης τα «Ιακωβάτεια 2017».


Ένα νέο θεσμό για την ανάδειξη προσώπων και γεγονότων της Παλικής – τα οποία φέτος θα είναι αφιερωμένα στη «Γυναίκα της Παλικής» με σχετικές ομιλίες, μουσικό πρόγραμμα και θεατρικό δρώμενο.Επιπλέον, στο πλαίσιο αυτού του διημέρου θα λειτουργήσουν δύο Εκθέσεις: Έκθεση Βιβλίου: θα εκτεθούν βιβλία (λογοτεχνικά, επιστημονικά κ.λπ.) γραμμένα από Κεφαλονίτισσες και Ιθακήσιες συγγραφείς, και Έκθεση Εικαστικής και Χειροτεχνικής Δημιουργίας: θα εκτεθούν εικαστικές και χειροτεχνικές δημιουργίες γυναικών της Παλικής.


Καλούνται όλες οι Κεφαλονίτισες και οι Ιθακήσιες που έχουν την δυνατότητα να δωρίσουν στη Βιβλιοθήκη βιβλία, αλλά και δημιουργικές εκφράσεις τους μέσα από τη ζωγραφική, την κεραμική, τη χειροτεχνία κ.λπ. να στείλουν αντιπροσωπευτικά έργα προκειμένου να εκτεθούν στις Εκθέσεις: α)Βιβλίου β)Εικαστικής και Χειροτεχνικής Δημιουργίας.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν μέχρι και τις 20 Ιουλίου 2017 με την υπάλληλο της Βιβλιοθήκης κ. Βάσω Μαθιουδάκη από Τρίτη έως και Σάββατο κάθε εβδομάδα, κατά τις εργάσιμες ώρες, για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμμετοχή.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…