Εκδήλωση με θέμα τη Βόρειο Ιθάκη στο πέρασμα του χρόνου, στις Λίμνες του Πλατρειθιά

Ο Πολιτιστικός Ιστορικός και Λαογραφικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης «Το Ριφόρτσο», ο Δήμος Ιθάκης και ο Κοινωγελής Όμιλος Πλατρειθιά συνδιοργανώνουν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 και ώρα 8.30 μ.μ. στις Λίμνες του Πλατρειθιά.

 

Θα αναδειχθούν πληροφορίες από την επίσκεψη του Λουδοβίκου Σαλβατώρ στις αρχές του 1900 στην Ιθάκη, τις ανασκαφές του αρχαιολόγου Heurtley το 1930 και από τους καταστροφικούς σεισμούς του 1953.

Συμμετέχουν, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς “Ο Μπάλλος” και κανταδόροι της Χορωδίας Αργοστολίου. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί άγνωστο φωτογραφικό υλικό της Ιθάκης ,θα χορέψει ο χορευτικός σύλλογος επαρχίας Κρανιάς «Ο Μπάλος» και θα ακουστούν τραγούδια από κανταδόρους της Χορωδίας Αργοστολίου.

Είσοδος ελεύθερη

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…