πριν από 5 χρόνια

Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ στην Κέρκυρα!

Πολυμέσα

32η Έκθεση Τουριστικών Ειδών της Κέρκυρας, 8-10 Φεβρουαρίου

Εδώ και 32 χρόνια με την Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ δίνουμε μαζί στους τουρίστες ένα λόγο παραπάνω να αγαπάνε την Κέρκυρα!

Με αυτό το σλόγκαν μας βρίσκει η 32η χρονιά της Έκθεσης Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ της Κέρκυρας η οποία πραγματοποιείται στο Corfu Holiday Palace από τις 8 ως τις 10 Φεβρουαρίου 2020!

Πληθώρα εισαγωγικών επιχειρήσεων, βιοτέχνες & δημιουργοί συμμετέχουν στην Έκθεση και φέρνουν όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τις νέες τάσεις στην τουριστική αγορά αλλά και κλασσικές προτάσεις για τα καταστήματά σας.

Η Έκθεση λειτουργεί Σάββατο, Κυριακή & Δευτέρα από τις 10.00 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες, για να κατεβάσετε τη δική σας πρόσκληση & για τις οδηγίες προς το Corfu Holiday Palace επισκεφθείτε το website της έκθεσης: https://www.touristikaexpo.gr/kerkira/

 

Πηγή corfuland.gr

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…