Εγκαινιάστηκε το Angsana Corfu στην Κέρκυρα

Την Παρασκευή το βράδυ στις 16 Ιουλίου 2021 εγκαινιάστηκε η νέα λειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας Angsana Corfu παρουσία της υφυπουργού τουρισμού, Σοφίας Ζαχαράκη, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθους παραγόντων της τουριστικής οικονομίας του νησιού.

Πρόκειται για το πρώην ξενοδοχείο San Stefano, που βρίσκεται λίγο πριν από τις Μπενίτσες, το οποίο ανακαινίστηκε ριζικά και μετατράπηκε σε ένα πολυτελέστατο  resort με το οποίοι συνεργάζεται ο γνωστός Κερκυραίος σεφ Έκτορας Μποντρίνι.

Άνοιξε τη φετινή, τουλάχιστον ιδιότυπη χρονιά για τον κερκυραϊκό τουρισμό. Είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η τουριστική Κέρκυρα αλλάζει. Ιδιωτική υποδομή πολυτελείας προσθέτει κρεβάτια που έλειπαν από το νησί. Όχι ως ποσότητα αλλά ως επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το ξενοδοχείο  Το Angsana Corfu απλώνεται σε μια έκταση 210 στρεμμάτων και αποτελείται από 159 δωμάτια και σουίτες καθώς και 37 pool villas με θέα στη θάλασσα, χτισμένες αμφιθεατρικά στον λόφο. Στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται επίσης 10 εστιατόρια και lounge bars, εσωτερική πισίνα και εξωτερική infinity pool, τo Rangers’ Club ένας πραγματικός παιδότοπος με πισίνα και σπιτάκι με δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους του resort, ιδιωτική παραλία, τo Angsana Spa με 11 δωμάτια θεραπείας και θέα τη θάλασσα, το υπερσύγχρονο γυμναστήριο Angsana Gym, το Angsana Gallery με αντικείμενα Τέχνης, καθώς και το Amalia Hall, τον ειδικό συνεδριακό χώρο, για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Συνδυάζοντας στοιχεία από την κουλτούρα και την ιστορική αρχιτεκτονική της Κέρκυρας με τη φιλοσοφία του brand Angsana, το Angsana Corfu αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες προσδίδοντας μια ευχάριστη και περιπετειώδη διάσταση σε κάθε ταξίδι.

 

Πηγές: enimerosi.gr/kerkyrasimera.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…