O Ζακυνθινός βραβευμένος Σεφ Κων/νος Μουζάκης εκπαιδεύει τους μαθητές του ΙΕΚ MASTER

Πολυμέσα

Η νέα μεγάλη συνεργασία του IEK MASTER είναι γεγονός! Ο Αρχιμάγειρας Κωνσταντίνος Μουζάκης είναι και επίσημα το νέο μέλος της ομάδας μας.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αρχιζαχαροπλαστών Αρτεργατών Επιστημόνων Επισιτισμού Αττικής «Ακρόπολις» και “CHEF EUROPEAN 2015” αποκαλύπτει στους ανερχόμενους μαγείρους όλα τα μυστικά της κουζίνας.

Οι νέοι που ονειρεύονται μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της μαγειρικής θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν δίπλα σε έναν κορυφαίο επαγγελματία του χώρου.

Ο Κωνσταντίνος Μουζάκης είναι Διευθυντής Γαστρονομίας & Υπεύθυνος Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Διευθυντής Επτανησιακής Γαστρονομίας της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας.

Είναι Πιστοποιημένος και εγγεγραμμένος εκπαιδευτής στα μητρώα εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ και Πιστοποιημένος στην Ευρω-Ασιατική Διδασκαλία – Τουρισμού των Ομίλων UNESCO.

Ο Κωνσταντίνος Μουζάκης βρίσκεται ενεργά στο πλευρό των σπουδαστών, καθημερινά ακούει τους προβληματισμούς τους και λύνει τυχόν απορίες τους!

Η Μαγειρική είναι ένα δημιουργικό επάγγελμα που απαιτεί σωστή τεχνική και φαντασία!

Αν θέλεις να πετύχεις και να ξεκινήσεις την καριέρα σου με γερές βάσεις κάνε τη σωστή επιλογή! Επέλεξε να σπουδάσεις στο IEK MASTER!

Σπούδασε Μαγειρική- Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική και απόκτησε Κρατικό Δίπλωμα!

Δημιούργησε από την αρχή ένα ισχυρό Βιογραφικό και γίνε ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων ο Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης έχει τη δυνατότητα να εργασθεί σε ιδιωτικές ή δημόσιες επιχειρήσεις όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…