Οι «Έξω Φρενών» στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι

Η καρναβαλική επιτροπή της Κ.Ε.Δ.Η.ΚΕ. μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στις 18:00 στην Κεντρική Πλατεία του Ληξουρίου με το συγκρότημα «Έξω φρενών» στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι!

ΠΟΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Οι Έξω Φρενών είναι ένα Funk/Rock συγκρότημα που με το δικό του τρόπο καταφέρνει να παντρεύει το δυναμισμό της rock μουσικής με την απλότητα και την κουλτούρα του funk groove. Όλη η δημιουργικότητα τους πηγάζει μέσα από το μικρό τους προβάδικο και από πολύωρες πρόβες και συζητήσεις. Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2011 κι έκτοτε κάνει εμφανίσεις σε αρκετά φεστιβάλ και μαγαζιά στο νησί της Κεφαλονιάς.

Πριν δύο χρόνια νιώσαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε τη δική μας μουσική για να μεταδώσουμε στο κοινό μας την ενέργεια και την σκέψη μας. Με επιρροές από συγκροτήματα της Ελλάδας αλλα και του εξωτερικού όπως Τρύπες, Ξύλινα σπαθιά, Κιτρινα ποδήλατα ποδήλατα και ξένα όπως Red hot chili peppers, Stevie wonder και Doors.

Σήμερα πλέον, ως Eξω φρενών, με τα μέλη της μπάντας να αποτελούνται από τον Μπάμπη Λουκέρη: frontman, το Γεράσιμο Γιουλατο στα τύμπανα, τον Γιώργο Τσιβρά στην ηλεκτρική κιθάρα και τον Λούη Harrison στο λεκτικό μπάσο, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με την spider music κυκλοφορούμε το πρώτο μας cd single με τίτλο «Xάνω εμένα» σε μουσική και στίχους Έξω φρενών. Με το τραγούδι αυτό κάνουμε το πρώτο μας ξεκίνημα στην ελληνική μουσική σκηνή φυσικά με τη δική σας υποστήριξη και την υποστήριξη της spider music για να συνεχίσουμε οσο πιο δυναμικά μπορούμε.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…