38η Διαδικτυακή εκδήλωση Ηγέχορου Πειραιά «Η μουσικοχορευτική παράδοση της Λευκάδας. Επιτόπια έρευνα και εθνογραφικές προσεγγίσεις»

Την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, στις 08.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η 38η Διαδικτυακή Συνάντηση του Ηγέχορου Πειραιά με θέμα «Η μουσικοχορευτική παράδοση της Λευκάδας. Επιτόπια έρευνα και εθνογραφικές προσεγγίσεις» και εισηγητή τον Πέτρο Μήτσου.

Η διαδικτυακή συνάντηση θα διεξαχθεί σε αίθουσα της Στέγης Ιστορίας και Πολιτισμού Καρυάς με την υποστήριξη του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς «o Απόλλων».

Όλη η Λευκαδίτικη Μουσικοχορευτική Παράδοση και Λαογραφία σε μια παρουσίαση! Ενδύματα, στολισμός τη Νύφης Live, ήθη και έθιμα του τόπου μας και πολλά ακόμη…στο εμβληματικό μουσείο Ιστορίας και Πολιτισμού του Απόλλωνα Καρυάς Λευκάδας.

Συνδεθείτε πατώντας ΕΔΩ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…