Στους ρυθμούς της αποκριάς ο Σύλλογος Επτανησίων Αγίας Παρασκευής «ΤΑ ΙΟΝΙΑ»

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο cafe bar Erudio το προγραμματισμένο αποκριάτικο πάρτυ του συλλόγου Επτανησίων Αγίας Παρασκευής «ΤΑ ΙΟΝΙΑ». 

 

 

Μασκαρεμένα μέλη και φίλοι του συλλόγου χωρίς μέτρα και περιορισμούς αλλά με «κανονική» μάσκα προς τιμή του Βασιλιά Καρνάβαλου, γιόρτασαν σε ξέφρενους ρυθμούς την αποκριά και χάρηκαν τις εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει η Πρόεδρος κα Μάρα Λύσσαρη και τα μέλη του Δ.Σ. χορεύοντας και διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. 

Στο πάρτυ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κος Βασίλης Ζορμπάς, ο πρώην Δήμαρρχος Αγίας Παρασκευής κος Γιάννης Σταθόπουλος, η κα Ελένη Κονοφάου Επίτιμη Πρόεδρος του συλλόγου Επτανησίων Αγίας Παρασκευής και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, η πρώην Πρόεδρος του συλλόγου Επτανησίων Αγίας Παρασκευής κα Κατερίνα Κοψιδά, εκπρόσωποι φορέων, μέλη και φίλοι του συλλόγου. 

 

Και του χρόνου να ξαναφαρομανίσετε με υγεία και χαρά!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…