Γιορτή βιβλίου στην Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη Κεφαλονιάς

Το Εφορευτικό Συμβούλιο και η Διευθύντρια της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης μας προσκαλούν στη Γιορτή Βιβλίου 2018 – Αφιέρωμα στο Πολιτικό Βιβλίο, που συνδιοργανώνουν με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, το Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 και ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.

Θα μιλήσουν: Άννεκε Ιωαννάτου, φιλόλογος, κριτικός βιβλίου: Τι είναι το πολιτικό βιβλίο και ποιος ο ρόλος του; Διονύσης Ελευθεράτος, δημοσιογράφος συγγραφέας: Η φιλική προς τη Χούντα μυθοπλασία: Λαμόγια στο χακί. Τα οικονομικά «θαύματα» και θύματα της Χούντας. Θα προβληθεί ολιγόλεπτη ταινία με θέμα τη λογοκρισία στο βιβλίο.

Θα παίξει στο πιάνο και θα τραγουδήσει πολιτικά τραγούδια ο Διονύσης Φραγκόπουλος. Θα λειτουργήσει στο χώρο της εκδήλωσης Έκθεση πολιτικού βιβλίου. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…