Παρουσίαση του βιβλίου «Αράδες Μνήμης» του Μιχάλη Τράνακα - Γαγιώτη στη βιβλιοθήκη του Κ.Ι.Παξών

Το νέο βιβλίο του Μιχάλη Τράνακα - Γαγιώτη «Αράδες Μνήμης» θα παρουσιαστεί στη βιβλιοθήκη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Παξών, την Κυριακή 12 Αυγούστου και ώρα 19:30.

 

Γράφτηκε σε τοπική εφημερίδας Κηφισιάς για τον Μιχάλη Τράνακα - Γαγιώτη:

 

Από το «Καφενείο των τρελών» ξεκίνησε ο «Καφενές» να γράφεται από το Μιχάλη Τράνακα. Εδώ και μισό αιώνα Κηφισιώτης από τους Παξούς, παλαιός πρόσκοπος και αγαπητός σε όλη την Κηφισιά, ο Μιχάλης Τράνακας , όποτε πλησίαζε σε «καφέ» όλοι τον προσκαλούσαν στο τραπέζι τους, πρόθυμοι να τον κεράσουν έναν καφέ. Και μια και όλοι ήξεραν ότι είχε το μεράκι του γραψίματος και έγραφε στην εφημερίδα «Κηφισιά» όλοι του εξέθεταν τα προβλήματά τους, με την ελπίδα ότι θα τα δουν να φιλοξενούνται στις σελίδες της εφημερίδας και ίσως και να λύνονται. Κάπως έτσι, προέκυψε ο εβδομαδιαίος «Καφενές», αν και οι καφέδες που πίνει ο Μιχάλης Τράνακας μέσα στην εβδομάδα είναι πολλοί περισσότεροι από ένας. Και εφιστούμε την προσοχή σε όποιον τον κερνάει. Να είναι σκέτος. Πρέπει να προσέχουμε και το ζάχαρο.

 

Πηγή: kifisianews.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…